Ringsted Middelalderfestival ligger i de smukke omgivelser omkring Sct. Bendts Kirke.  Der er adgang til festivalpladsen fra bl.a. Torvet og Sct. Bendtsgade.    

Velkommen til Ringsted Middelalderfestival 2014
Ringsted Museum og Arkiv - en del af Museum Vestsjælland, står igen bag den store Ringsted Middelalderfestival. Det er en opgave, der er så stor, at vi på ingen måde kan løfte den alene. Derfor har vi en lang række gode hjælpere, og heldigvis er der stor interesse for at give en håndsrækning - økonomisk eller praktisk - både fra Ringstederne, fra erhvervslivet, fra Sct. Bendts Menighedsråd og præster, fra foreningerne og fra samarbejdspartnere i Ringsted Kommune.


Masser af oplevelser til publikum
Ringsted Middelalderfestival byder på mange forskellige oplevelser: Vi fortæller historien om Valdemar Sejr og slaget ved Lyndanisse og Dannebrog, der faldt ned fra himlen den 15. juni 1219.

Og vi udfordrer alle sanser: høre, lugte, syns, smage og følesansen. Og måske også den 6. sans, når alle stemninger mødes.


Gratis entre - men køb et krus

Indgangen til hele området er gratis. 

I 1219 havde man ikke engangsservice. Vi gør som dem: drikker af keramikkrus. Du køber et krus for 50,00 kr., når du køber en øl. Du bestemmer selv, om du vil beholde det som en souvenir, og på den måde støtte festivalen, eller du kan lade os købe kruset tilbage til samme pris. 

 

Info 

I festivalens infobod kan du få informationer om programmet eller hjælp til at finde det, du gerne vil se.  

 


 

Printvenlig version af siden
techCMS